Nieuwe scooter gekocht?

Dit is natuurlijk een feestelijk moment. Misschien kunnen we het feestje nog iets groter maken. Je hebt jouw scooter namelijk bij een inleverpunt van Scooter Recycling Nederland gekocht, en daarom kun je het aankoopbedrag gedeeltelijk terugwinnen.

Levert jouw nieuwe scooter
€430,- cashback op?

Meedoen in 2 simpele stappen

Deelnemen aan de actie is eenvoudig:

Vul het deelnameformulier in
 
Houd je mail in de gaten om te kijken of je hebt gewonnen!

20 keer kans!

Gedurende 3 maanden zijn er iedere week 2 winnaars. Als je deelneemt aan de actie, doe je automatisch iedere week mee, zolang als de actie loopt.

Doe je mee?

Zo’n kans laat je toch niet liggen!? We rekenen erop dat je meedoet. Maar we hopen ook dat je met ons meedoet aan de duurzame recycling van scooters. Nu lijkt het misschien nog ver weg, maar aan het einde van de levensloop zijn wij er ook voor je om je oude scooter zo goed mogelijk te recyclen. Inleveren kan eenvoudig bij een van de ca. 200 inleverpunten die bij Scooter Recycling Nederland (SRN) zijn aangesloten.
Zo voorkomen we samen dat milieugevaarlijke stoffen in je leefomgeving terechtkomen!

Deelname is eenvoudig

Vul ons formulier in, stuur het op en maak kans op €430,- cashback bij de aanschaf van je nieuwe scooter. Let op: je kunt alleen deelnemen als je een scooter hebt gekocht van een bij SRN aangesloten importeur bij een bij SRN aangesloten inleverpunt.

Gedurende 10 weken zijn er iedere week twee winnaars. Als je deelneemt aan de actie, doe je automatisch iedere week mee, zolang als de actie loopt. Winnaars krijgen per e-mailbericht. 

Je gegevens zijn nodig om de prijswinnaar te kunnen selecteren en berichten. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan alleen voor deze actie. Als je vragen hebt over deze actie, neem dan contact op met Scooter Recycling Nederland.

Disclaimer
Privacyverklaring
Algemene Actievoorwaarden

* SRN respecteert met betrekking tot de verzameling van gegevens/stemmen uw privacy waarbij SRN de AVG en overige privacywetgeving naleeft. SRN registreert de gegevens die u zelf invult op het formulier en zal deze gegevens na uitreiking van de prijzen vernietigen.

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers

Advies nodig? Neem contact met ons op.

Stichting Scooter Recycling Nederland

Postbus 190
3621 ZA Breukelen

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

E-mailadres

Tel / Fax

T +31 (0)346 - 728 220
F +31 (0)346 - 728 221