Word demontagepunt

Dank voor uw interesse in SRN. Om u aan te sluiten kunt u contact opnemen met SRN. Als demontagepunt bent u een belangrijke stap in de recycling van een scooter.

Hoe kunt u zich registeren?

Wij verzoeken u gebruik te maken van het regostratieformulier. Wij nemen dan contact met u op. Of stuur ons uw contactgegevens via e-mail naar [email protected]U kunt ons ook altijd bellen op (0346) -728 220

Eén van onze accountmanagers maakt een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Voordelen

^

Als deelnemend demontagepunt laat u aan uw klanten zien dat u verantwoordelijkheid neemt voor het recyclen van deze brom- en snorfietsen als deze worden afgedankt.

^

SRN biedt u de mogelijkheid om op een gemakkelijke, kosteloze manier schadelijke materialen af te voeren.

^

Bruikbare onderdelen van de afgedankte scooters kunt u doorverkopen.

^

SRN zorgt dat consumenten die zonder kosten van hun oude brom- of snorfiets af willen, u via verschillende SRN communicatiemiddelen gemakkelijk kunnen vinden.

Vergunning?

Om aan te kunnen sluiten als demontagebedrijf moet u beschikken over:
^
Een vergunning van het bevoegd gezag om brom- en snorfietsen te mogen demonteren.
^
Een ORAD-erkenning van de RDW voor het deregistreren van de te demonteren brom- en snorfietsen.

In uw vergunning moet expliciet staan dat u vergund bent voor het demonteren van brom- en snorfietsen. Bent u niet vergund? Neem dan contact op met uw gemeente of omgevingsdienst.

Meld u nu aan via (0346) 728 220 of [email protected]  Vragen? Bekijk ook onze veel gestelde vragen.

“Aansluiten was voor ons eigenlijk heel logisch”

“Aansluiten was voor ons eigenlijk heel logisch”

Van Haarlem is een echt familiebedrijf. “Dit autodemontagebedrijf werd 65 jaar geleden opgezet door mijn opa. Nu, jaren later, hebben we naast het autodemontagebedrijf ook een autobedrijf, en werk ik samen met mijn broers niet alleen meer aan auto’s, maar ook aan scooters.” Voor van Haarlem was de keuze om aan te sluiten bij SRN heel logisch: “Aangezien wij de vergunningen al op orde hadden, was aansluiten voor ons maar een kleine stap. Het enige dat nu verandert zijn wat kleine administratieve handelingen. Daarvoor krijgen we wel meer klanten terug én staan we bekend als bedrijf dat milieuverantwoord auto’s én scooters demonteert.”

Neem vandaag nog contact met ons op en doe mee

Wilt u als ondernemer deelnemen aan het recyclingsysteem voor brommers en scooters, dat kan! Wij adviseren u graag. Neem contact op. Registreer op Mijn SRN Of vraag gratis informatie aan over SRN. Laat hieronder uw gegevens achter en download onze informatiefolder.

Advies nodig? Neem contact met ons op.

Stichting Scooter Recycling Nederland

Postbus 190
3621 ZA Breukelen

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

E-mailadres

Telefoon

T +31 (0)346 - 728 220