Word inleverpunt

Dank voor uw interesse in SRN. Als u zich aanmeldt als inleverpunt draagt u bij aan het duurzaam verwerken van afgedankte brom- en snorfietsen. Net als de importeurs waar u mee samenwerkt, 80% van de markt neemt namelijk deel aan het recyclingsysteem.

Hoe kunt u zich registeren?

Wij verzoeken u gebruik te maken van het regostratieformulier. Wij nemen dan contact met u op. Of stuur ons uw contactgegevens via e-mail naar [email protected]U kunt ons ook altijd bellen op (0346) -728 220

We zorgen dat u binnen enkele werkdagen wordt aangesloten.

Eenmaal aangesloten ondersteunt SRN u met verschillende SRN communicatiemiddelen zodat u uw klanten kunt informeren over het recyclingsysteem en u als inleverpunt kunnen vinden.

Voordelen

^
Als deelnemend inleverpunt laat u aan uw klanten zien dat u naast verkoop van nieuwe producten ook verantwoordelijkheid neemt voor het recyclen van brom- en snorfietsen als deze worden afgedankt.
^
SRN biedt u de mogelijkheid om op een gemakkelijke, kosteloze manier afgedankte scooters af te laten voeren.
^
SRN zorgt dat consumenten die zonder kosten van hun oude brom- of snorfiets af willen, u via verschillende SRN communicatiemiddelen gemakkelijk kunnen vinden.
^

SRN zorgt voor een netwerk van deelnemende scooterdemontagebedrijven en verwerkingsbedrijven waar de scooter, brom- of snorfiets milieuverantwoord wordt gerecycled.

‘‘Doordat wij inzamelen voorkomen we veel milieuschade.’’

‘‘Doordat wij inzamelen voorkomen we veel milieuschade.’’

ATR Tweewielers in Terneuzen is een echt familiebedrijf. Zoon Alex en zijn vader Arthur doen de verkoop en de reparaties, moeder Plemmie richt zich vooral op administratie en de inkoop. Sinds vier jaar zijn ze als inleverpunt aangesloten bij Scooter Recycling Nederland (SRN). “Scooters zijn onze belangrijkste specialiteit. Uit de hele streek komen klanten naar ons toe voor onderhoud en onderdelen. Ik vind het daarom heel belangrijk dat wij een inleverpunt zijn van SRN. Doordat wij inzamelen voorkomen we veel milieuschade.

Neem vandaag nog contact met ons op en doe mee

Wilt u als ondernemer deelnemen aan het recyclingsysteem voor brommers en scooters, dat kan! Wij adviseren u graag. Neem contact op. Registreer op Mijn SRN Of vraag gratis informatie aan over SRN. Laat hieronder uw gegevens achter en download onze informatiefolder.

Advies nodig? Neem contact met ons op.

Stichting Scooter Recycling Nederland

Postbus 190
3621 ZA Breukelen

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

E-mailadres

Telefoon

T +31 (0)346 - 728 220